نوشته‌های تازه

Title Graphic

ویدیو مارکتینگ را بهتر بشناسیم

video

آژانس های تبلیغاتی امروزه از شیوه های جدید بازاریابی استفاده میکنند. ویدیومارکتینگ یکی از راه های بازاریابی اینترنتی با استفاده از نمایش اطلاعات است که می توانید با کمک گرفتن از تصاویر مفهوم خود را به  افراد منتقل کنید و ان ها را در جریان بگذارید و توسط یک فیلم تبلیغاتی مخاطب را جذب خدمات یا محصولات یک برند کنید.

در این مقاله قصد داریم درباره ویدیومارکتینگ و مزایا و معایب ویدیومارکتینگ صحبت کنیم.تا ببینیم ویدیومارکتینگ چیست و برای چه کسب و کارهایی قابل استفاده است و چرا باید از ویدیومارکتینگ برای معرفی خدمات و محصولات  استفاده کنیم.

مارکتینگ همواره شاهد تغییراتی است که مسیر برنامه‌های بازاریابی کسب‌وکارها را تغییر داده است. ویدیومارکتینگ یکی از مواردی است که اخیرا سبب تغییر و تحول در برنامه‌های کسب‌وکارهای بزرگ شده و دلایل بسیاری وجود دارد که ثابت می کند هر کسب‌وکاری به ویدیومارکتینگ نیاز دارد.

ممکن است تصور کنید، ویدیومارکتینگ فرایند‌ی  گران و پیچیده‌ای است، ولی واقعاً این‌طور نیست. ویدیومارکتینگ می‌تواند به‌سادگی با تصویربرداری ازطریق تلفن همراه و اضافه کردن موسیقی مناسب و لوگوی شرکت باشد.اما هرچه این امر بیشتر مطابق با علم ویدیومارکتینگ باشد اثربخشی و ثمربخشی ویدیو تبلیغاتی شما دوچندان خواهد بود.

همه‌ی کسب‌وکارها صرف‌نظر از اینکه چه محصولی تولید می‌کنند یا در چه صنعت یا بازاری در حال رقابت هستند، از این شیوه بازاریابی برای بازاریابی وب‌سایت یا وبلاگشان نیاز دارند.

 

video

تاریخچه ویدیومارکتینگ

 

در سال 1940 یک شرکت تبلیغاتی به اسم Bulova اقدام به ساخت یک فیلم تبلیغاتی در ایستگاه تلویزیونی نیویورک کرد و هزینه ی این تبلیغات حدود 4 دلار شد. این اولین روش تبلیغاتی به سبک جدید و با استفاده از فیلم بود.

سال 2005 شبکه اجتماعی یوتیوب ساخته شد و شرکت‌های مختلفی از آن به عنوان اصلی‌ترین ابزار تبلیغاتی خود استفاده کردند. اولین شرکت معروف که از یوتیوب استفاده کرد، شرکت نایک در سال 2005 و شرکت گوگل نیز در سال 2007 اقدام به تبلیغات در یوتیوب کردند.

درایران سرویس‌های اشتراک گذاری ویدیو مانند آپارات بیشتر از سایر سرویس‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد که در سال 1389 ساخته شد.

 

انواع بازاریابی ویدیویی

دمو

ویدیو های دمو نشان دهنده ی نحوه کارکردن محصول اند. در ویدیو دمو، برای بینندگان نحوه‌ی استفاده از محصول را توضیح می‌دهید. یا محصول را آزمایش می‌کنید.

– ویدیوهای برند

این ویدیوها معمولاً به‌عنوان بخشی از یک کمپین تبلیغاتی  تولید می‌شوند و هدف از ویدیوهای برند، ایجاد آگاهی در مورد شرکت و جذب مخاطبان هدف است.

– فیلم رویدادها

هنگامی که شرکت شما میزبان یک کنفرانس، میزگرد، حامی مالی یا هر نوع رویداد دیگری است، می‌توانید از مصاحبه‌ها یا از سخنرانی‌های باکیفیت تصویربرداری کنید.

– مصاحبه با کارشناسان

مصاحبه با کارشناسان صنعت، یک‌ راه عالی خوبی برای نشان دادن اعتبار برند به مخاطبان هدف است. اینفلوئنسرهای کسب و کار خود را شناسایی کنید و صرف‌نظر از اینکه دیدگاه موردنظر شما را به اشتراک می‌گذارند یا خیر، نظرات آن‌ها را با مخاطبان به اشتراک بگذارید.

– ویدیوهای توضیحاتی

این ویدیوها ساخته می شوند تا به مخاطبان نشان دهند که چرا به محصولات یا خدمات شما نیاز دارند.

– فیلم مطالعات موردی و تصدیق مشتریان

یکی از بهترین راه‌های  جلب اعتماد این است که با مشتریان وفادار و خشنود صحبت کنید. این افراد بهترین پشتیبانان و مدافعان شما هستند. این مشتریان جلوی دوربین، چالش‌های خود را یادآوری می‌کنند که شرکت شما چگونه به آن‌ها کمک کرده است.

– فیلم‌های زنده

ویدیوهای زنده یا لایو، چشم‌انداز خاص شرکت را به مخاطبان نشان می‌دهند .مدت‌زمانی‌که کاربران برای تماشای ویدیوهای زنده صرف می‌کنند، ۸.۱ برابر ویدیوهای عادی است.همچنین مشتریان می توانند نظرات خود را ارسال کنند و سؤالات بیشتری بپرسند.

– پیام‌های شخصی

به کمک نرم‌افزارها یا ابزارهای آنلاین، توصیه‌های شخصی‌سازی‌شده را در قالب ویدیو آماده کنید و به ایمیل مشتریان بفرستید.

یکی ازراه های  بهینه‌سازی و افزایش سئو وب سایت، استفاده از ویدیو است. با استفاده از استراتژی درست در فرآیند بازاریابی ویدیویی در مدت زمانی اندک می‌توانید وب سایت خود را به اولین صفحات و لینک های موتورهای جستجو مانند گوگل برسانید.

یکی از راه هایی که در امر بهینه‌سازی و سئو سایت موثر است، نرخ کلیک‌ها یا همان Click Through Rates است  که با استراتژی بازاریابی ویدیویی می توان به این امر مهم دست یافت.

جالب است بدانید که سایت YouTube دومین موتور جستجوی دنیاست. البته موتور جستجوی که تنها تمرکزش بر روی ویدیو است.   صاحب یوتیوب اولین موتور جستوجوی دنیا یعنی Google است .

 

مزایای بازاریابی ویدیویی

1.جذب تماشاگر

یکی از مزایایی که فیلم‌های تبلیغاتی دارند این است که کاربر را با خود درگیر می‌کنند. در واقع اگر یک ویدیوی تبلیغاتی به خوبی ساخته شده باشد و 10 ثانیه اول آن برای کاربر جذاب باشد، احتمال بالایی برای دیدن فیلم تا انتها وجود دارد.

 2.استفاده آسان

استفاده از ویدیو برای مشتریان بسیار راحت است. در واقع می‌تواند همزمان به آن گوش داده و تصاویر آموزشی را ببیند. در حالی که زمانی که برای خواندن متن نوشتاری صرف می‌شود، بسیار بیشتر از زمانی است که صرف دیدن یک فیلم آموزشی می‌شود.

 3.کامل بودن

بازاریابان تلاش می‌کنند که نکات متعددی را در ویدیوهای تبلیغاتی بگنجانند و مطلب را به طور کامل به بیننده انتقال دهند.

4.درگیر کردن احساسات

اگر یک ویدیوی تبلیغاتی به خوبی ساخته شده باشند، می‌تواند احساسات بیننده را با خود درگیر کند. ساخت یک کلیپ تبلیغاتی طنز یا درگیر کردن عواطف مشتریان در ویدیو، روش‌هایی است که بازاریابان، از آن در کسب و کار خود استفاده می‌کنند.

5.در حافظه ماندن

خاصیت فیلم‌ها به صورتی است که بیشتر در حافظه فرد می‌ماند و فرد از لحاظ احساسی و عواطف با آن فیلم درگیر می‌شود.

6.محبویت بالا

به یکی از شبکه‌های اجتماعی بروید و میزان بازدید پست‌های ویدیویی و نوشتاری را با هم مقایسه کنید. امروزه میلیون‌ها و شاید میلیاردها کاربر از فیلم‌های گذاشته شده در یوتیوب دیدن می‌کنند .

 

معایب بازاریابی ویدیویی

1.هزینه بر بودن

برای ساخت یک ویدیو، باید نحوه کار با نرم افزارهای مختلف را آموزش دیده باشید و یا ساخت آن را به یک شرکت واگذار کنید و این موارد باعث گران‌تر شدن بازاریابی ویدیویی می‌شود.

2.زمان بر بودن

چه بخواهیم و چه نخواهیم، ساخت ویدیو نسبت به نوشتن محتوای نوشتاری برای یک سایت زمان بیشتری نیاز دارد. در واقع، برای داشتن یک فیلم تبلیغاتی شما هم نیاز دارید که ساختار فنی فیلم را آماده کنید و هم باید محتوای کافی برای گذاشتن در این فیلم را داشته باشید.

3.مصرف اینترنت

در ویدیو مارکتینگ مسئله حجم اینترنت مصرف شده برای شما اهمیت پیدا می‌کند و با توجه به کیفیت آن ممکن است حجم اینترنت مصرف شده متغیر باشد. به همین دلیل فیلم‌های کوتاه با حجم کم، مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد.

 

نحوه کارکرد بازاریابی ویدیویی

 

به صورت سطحی اگر نگاه کنیم، نحوه ی بازاریابی ویدیویی، تا حدودی ساده به نظر می رسد: با استفاده از برندتان، ویدیوهایی را تولید می کنید که به گونه‌ای دیگر شرکت شما را تبلیغ می کند، فروشتان را افزایش می دهد، باعث افزایش آگاهی مشتریان از محصولات یا خدماتتان می گردد و یا می توانید از این طریق با مشتریان خود تعامل داشته باشید.

 

 چالش های بازاریابی ویدیویی

 

در یک زمانی هزینه، یک چالش جدی برای بازاریابی ویدیویی بود. هزینه تجهیزات، نرم افزارهای ویرایش، ولی از نظر یک کاربر نهایی این هزینه ها پنهان است و فقط هزینه هایی که صرف ویدیوی آنلاین شده به چشم می آید. اما امروزه این چالش ها عمدتا پشت سر گذاشته شده اند. بله، شما هنوز به برخی از تجهیزات، بودجه مناسب، نرم افزار ویرایش و یک پلت فرم تحویل نیاز دارید، البته اینها هم اکنون ارزانتر از قبل در دسترس هستند، اما مجانی هم نیستند و شما کماکان به یک تیم بازاریابی ویدیویی باتجربه و ورزیده نیاز دارید، ولی خب تمام این موانع برطرف شدنی هستند.

در واقع بزرگترین چالشهای بازاریابی ویدیویی از سال ۲۰۱۷ به بعد استراتژیک هستند، اینکه چگونه یک استراتژی بازاریابی ویدیویی محکم و مؤثر ایجاد کنید.نحوه تولید محتوایی که مردم نیاز دارند و چگونگی ساخت و تهیه ویدیوهایی که مخاطبان رو درگیر خودشان کنند و به گونه ای جذاب باشد که باعث شود توسط خود مخاطبان به اشتراک گذاشته شوند.

 

شرکت تبلیغاتی رشامدیا می تواند برای دیده شدن شغل و کسب و کار شما در زمینه های تبلیغاتی اعم از تبلیغات ویدیویی، تبلیغات تلویزیونی،برندینگ و… همراه شما باشد.

 

بدون ديدگاه

نظر بدهید